Защо да изберете нас?

Защо да изберете новият ни сайт за публикуване на ГФО?


Публикуването на ГФО в новият ни сайт е наистина различно от всичко познато Ви до момента:

♦ Публикуването става незабавно, за да не се притеснявате дали ще успеете със сроковете;

♦ Незабавно след публикуването получавате Удостоверение за публикуван финансов отчет, за да можете да докажете, че сте си изпълнили задълженията по Закона за счетоводството;

Плащате отложено, за да не се притеснявате ще пристигне ли навреме плащането, за да Ви публикуват отчетите или не.


Измислихме тази система специално за Вас- нашите клиенти след многогодишни опит в публикуването на годишни финансови отчети. Направихме я така, че да бъдете напълно сигурни и спокойни, че сте си изпълнили задълженията и в същото време всичко да става много лесно, бързо и дори забавно, при това на атрактивна цена.


Разбира се, който предпочита може да ползва услугите, които предлагаме чрез първия ни сайт-
www.otcheti-firmi.com, като просто си изпрати отчетите и данните на имейла ни и остави на нас да ги обработим и публикуваме, както до сега.


Защо да изберете услугите на "АВЕ КОМЕРС" ЕООД?


От 2008 г като синхонизация на българското законодателство с европейските директиви, влезе в сила промяна в Закона за счетоводството, която въведе задължение за всички предприятия в България да публикуват годишните си финансови отчети- ГФО.


От самото начало "АВЕ КОМЕРС" ЕООД Ви съдейства в изпълнението на задълженията Ви по Закона за счетоводството за публикуване на годишните Ви финансови отчети- ГФО, като Ви преодставя възможност да направите това в едно от най-голете и популярни специализцирани интернет издания www.otcheti-firmi.com


В сайтовете на
"АВЕ КОМЕРС" ЕООД публикувани до сега над 18 000 годишни финансови отчета- ГФО на предприятия от цялата страна. Това ние приемаме като комплимент и награда за положените усилия да създадем и развием система, която максимално лесно и без да Ви натоварва с допълнителни проблеми и тежести, да Ви даде възможност да изпълните задълженията си, при това на атрактивна цена.


"АВЕ КОМЕРС" ЕООД от 1990 г
предоставя административни услуги и консултации по регистрации, промени, пререгистрации, прекратяване и заличаване на търговци и граждански дружества. Вече над 25 години обслужваме административно и консултираме хиляди търговски дружества и еднолични търговци. Много от утвърдените, включително и в национален мащаб Варненски фирми в различни области на икономиката, са започнали дейността си, получавайки начален старт чрез нас.


"АВЕ КОМЕРС" ЕООД
работи в екип с утвърдени специалисти в областта на данъчното и счетоводно обслужване, както и с юристи с дългогодишен стаж, така че ще Ви помогнем да вземете правилното решение относно това какъв вид регистрация би Ви дала възможност за най-безпроблемна и изгодна за Вас работа, като се съобразим с огромния обем данъчни, осигурителни и юридически изисквания към Вашия бизнес.

Повече за останалите услуги, които предлагаме вижте специализирания ни сайт за регистрация на фирми


"АВЕ КОМЕРС" ЕООД е вписано, като администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД в Публичния регистър, воден от Комисията за защита на личните данни под рег.№ 150265.


Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране и ако продължите да взаимодействате с него, ние приемаме, че сте съгласни с това. Моля, ако не сте съгласни с ползването на бисквитки от наша страна, прекратете ползването на сайта.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg