Как да публикувате ГФО?

Ако предпочитате да публикувате годишен финансов отчет- ГФО не автоматично чрез форма за публикуване, а чрез оператор, като ни изпратите отчета и ние го публикуваме в www.otcheti-firmi.com


Тогава просто изпрате в JPG, GIF, TIF, PDF, BMP, текстов или екселски формат отчетите си на електронната ни поща: otcheti.firmi@gmail.com , заедно с данните на предприятието: пълно наименование по регистрация, седалище и адрес на управление, ЕИК/БУЛСТАТ, представляващ, съставител на отчетите и одитор.


Поради съображения за сигурност, файлове с отчети не се приемат чрез Skype.


Заплатете съответната такса по
 сметка ни в "Юробанк България" АД /Пощенска банка/
IBAN: BG58 BPBI 7945 1064 2180 02; BIC: BPBIBGSF; "Юробанк България" АД и Вашите отчети ще бъдат публикувани на сайта до 24 часа от получаване на информацията за получено плащане и предоставянето на отчетите.

 

Важно! При плащане на таксата в брой с вносна бележка в "Юробанк България" АД, банката ще Ви удържи такса 2,50. За това, как да платите без преводна такса или с по-ниска такса вижте тук!

 

Изтеглете от тук:  вносна бележка за публикуване на ГФО платежно нареждане за публикуване на ГФО
Намерете най-близкия до Вас клон на "Юробанк България" АД /Пощенска банка/ от тук. 

 
На абсолютно всички, публикували отчети в сайта на "АВЕ КОМЕРС" ЕООД, се издава фактура със съдържание: “Публикуване на годишни финансови отчети / Декларация по чл.38, ал.9, т.2 ЗСч за ..... година за 3 години от датата на публикуване.”, която ще получите на имейла, от който са изпратени отчетите.

Ако желаете да получите хартиена фактура, можете да направите това от офиса ни или да Ви я изпратим, на посочен от Вас адрес, с обикновено или препоръчано писмо с обратна разписка срещу съответната допълнителна такса.

Ако нямате възможност да ни изпратите отчетите си в посочените формати, може да ни ги предоставите или изпратите в офиса на "АВЕ КОМЕРС" ЕООД в гр.Варна, ул.”Дръзки” 13, където ще ги сканираме и подготвим за публикация срещу посочената в ценоразписа такса.

Моля, запознайте се с Общите условия за ползване на услугата "Публикуване на финансов отчет чрез оператор" преди да ни изпратите Вашите документи!


Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране и ако продължите да взаимодействате с него, ние приемаме, че сте съгласни с това. Моля, ако не сте съгласни с ползването на бисквитки от наша страна, прекратете ползването на сайта.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg